lørdag den 29. december 2007

cyper crop

I går var det cyper crop på the scrap cat, en vildt god dag og jeg fik endda lavet noget ind imellem amning, bleskift og leg med børnene :0)
Det første var en skitseudfordring. Det blev til et LO fra vores juletræstur 3 søndag i advent.

Anden udfordring var at bruge 2 af følgene ting filt, maling og tekst som dekoration. Jeg valgt maling og filt.


Denne udfordring lød på at finde noget i køkkenet og så forvandle. Jeg brugte en kaffedåse som blev forvandlet til en suttedåse til Philinas lille " kærste" Gustav. Hans mor blev rigtig glad for den.

mandag den 24. december 2007

glædelig jul alle sammen

Her i denne uge har det stået på julegaveindkøb, ikke en let opgave, men det lykkedes, så nu håber jeg alle bliver glade.
Vi skal holde jul her hjemme med farfar og farmor .

Lidt scrap er det blevet til her i juletravlheden. Her er det et LO til Philinas album. Papiret var noget af det første lyserøde papir jeg købte efter vi fik at vide vi ventede en pige :0)

I ønskes alle sammen en rigtig glædelig jul og et rigtig godt nytår.

jeg håber jeg får tid til en masse scrap her mellem jul og nytår.

mandag den 17. december 2007

Juletræstur og adventsgaver

i går var vi alle sammen ude og fælde juletræ. Det var rigtigt hyggeligt. det blev et meget stort et, det så ikke så stort ud der ude, men da vi fik sat det op var det rigtigt stort, godt vi har loft til kip. Da vi kom hjem fik vi gløgg, varm cacao og æbleskiver mums.
Hvert år for vores forældre adventsgaver, og i år blev de hjemmegjort. De har bla fået et bogmærke, julekuglen med billeder af os alle og en "Mælkekarton" fyldt med chokolade. Ideen med "mælkekartonon er liftet fra Anne Thormose.




torsdag den 6. december 2007

Her er lidt af min julekortproduktion. Det er pludselig gået op for mig hvor mange julekort vi plejer og sende. men det plejer jo at være printeren der spytter julekortne ud.
Her hjemme er der dømt julehygge.Vi pyntede op i søndags, da vi ikke var hjemme lørdag.Børnene har lavet guilander i lange baner, så deres værelser er blevet så flotte.