onsdag den 27. februar 2008

Christoffer 7 år og SQ opgave 4

Så har vi fødselsdag her i huset igen. I dag bliver Christoffer nemlig 7 år, hold da op tiden går stærkt. Forleden dag cyklede han selv i skole sammen med Sebastian, det var godt nok mærkeligt at se de 2 cykle op af vejen. Vi skal holde lidt fødselsdag når de kommer hjem fra skole og så skal vi ha christoffers livret til aftensmad, nemlig tateletter.
Her mit bidrag til SQ opgave nummer 4, nummer 3 nåede jeg aldrig :0( er selv blevet rielig godt tilfreds.


lørdag den 23. februar 2008

Bertram 2 år

Så tror jeg min scrapblokader er over, og hvor er det bare skønt. Jeg har fået lavet 4 LO og 1 kort de sidste 3 dage og jeg har flere ideer liggene klar på mit bord, hvor er det bare super dejligt. I dag har bertram fødselsdag og han bliver 2 år hurra hurra, men han er syg så det har ikke været en god dag for ham, stakkels dreng. Han var også syg sidste år på sin fødselsdag. Billedet er ikke fra i dag, for det er ikke blevet til mange billeder i dag.
Dette er nogle gamle billeder der lige kom frem. De er fra natalie sendte sin sutter til julemanden, og fik barbie ting i stedet for.

Det her LO lavede jeg i fredags der var billederne præcis 1 år gammel. Det var der, vi næsten snede inde og ungerne fik snefri fra skole.


tirsdag den 19. februar 2008

Scrapblokade


Det er hvad jeg har lige nu, jeg kan slet ikke få lavet nogle LO. Sidder dagligt med både billeder og papir, men kan bare ikke få det til at passe :0( Håber snart den går over.
Men et par kort er det blevet til.





mandag den 4. februar 2008

lidt nyt her fra

My scrap corner lukker desværre, det er jeg lidt ked af, for det var et rigtig godt blad. Det her LO havde jeg lavet til konkurrencen fra scrap shop, men i skal i snydes for at se det så derfor kommer det her på bloggen,
Her er også et LO jeg havde lavet til MSC om forår. Jeg er helt vild med det nye papir fra basic grey og har efter hånden lavet en del med den serie, men det må i vente med at se.