mandag den 31. marts 2008

lidt nyt herfra

Her har vi haft en travl weekend. Vi har holdt fødselsdag for børnene i lørdags, og i går var vi ude i mine forældres kolonihave og Åbne for vandet. Det har vi været de sidste mange år. De første på år delt vi mine forældres madpakke, men nu er vi blevet for mange :0) så min far grillede pølser og brød i går.
Senere var vi forbi nogle af vores venner til kaffe.

Min kort kasse var igen blevet lidt for tom så jeg måtte lige igang med lidt nye.
Det her er et LO til bertrams album. Han elsker virkelig at sidde sammen med mig og scrappe. Det er så hyggeligt.
Bare ikke den dag hvor han havde siddet der lidt selv, havde han fundet et LO som lå og ventede på at blive færdig og havde klippet nogle meget fine hakker i hele kanten :0(
Ja så kan jeg lære det, hav ikke noget liggende, du ikke vil have klippet i stykker-

mandag den 24. marts 2008

cyper crop

I lørdags var der cyper crop på the scrapcats. Jeg var kun med noget af dagen, da jeg var alene med ungerne noget af dagen. Og det er jo ikke helt nemt at scrappe med 6 børn omkring sig :0)

Det her LO er lavet efter en skitse, havde svært med at komme igang med den men jeg blev helt godt tilfreds med resultatet.
Udfordringen lød på at lave sit eget baggrunds papir med stempler. Det havde jeg aldrig gjort før så jeg kom på noget af en opgave.
Det her er også lavet ud fra en skitse og blev færdig lige i sidst sekund inden tidsfristen udløb. Jeg er selv godt tilfreds, og syntes bare billedet siger alt.

fredag den 14. marts 2008

I denne her uge har jeg bare fået lavet så mange LO og kort, det er bare så skønt. her er så lidt af det. Billedet af Christoffer og Sebastian er jeg bare helt vild med så der måtte laves et LO til begge deres album.
Det her LO af drengene lavede jeg FREE scrap klub hos dream papers, super hyggelig aften. D et er lidt skægt hvor forskellig de to LO blev med det samme billede.
Kira ( vores venners datter) er en stor del af vores liv og selfølgelig også Philinas så jeg måtte bare lave en side med de to.

onsdag den 5. marts 2008

kort

Jeg får mest lavet kort fortiden, det her kort har jeg lavet til mine svirgforældre, der begge to er kommet til skade ved et fald. Så de måtte lige have et kort og nogle blomster.


De andre kort er bare til min kasse, det er jo altid rart med et lille lager :0)


lørdag den 1. marts 2008

weekendkonkurrence

I sidste weekend havde Annette fra DP lavet en weekendkonkurrence. Det var en rigtig lækker skitse, som jeg straks måtte bruge. Og sørme om jeg ikke vandt lodtrækningen, igen Annette tusind tak for den lækre præmie.



Her er det fødselsdagskort jeg havde lavet til Christoffer til hans fødselsdag. Jeg er helt vild med det her stempel af maxit på skateboard.