torsdag den 30. oktober 2008

Dream crop

I lørdag var jeg til crop hos dream papers, en super hyggelige dag, som det plejer. Jeg fik lavet næsten 3 LO, ikke så meget som jeg havde regnet med, men jeg er godt tilfreds med det jeg fik lavet :0)
Som altid var der nogle super gode udfordringer. Denne her er lavet efter en skitse og så var der nogle speciel bogstaver der skulle bruges som overskrift og kun dem.
Denne her udfordring lød på kun at bruge grøn og orange ( ikke lige mine farver ) der måtte være en lille smule hvid, brun og sort. Samtidig skulle der bruget mindst 25 blomster og 10 knapper.
Det her LO tog mig rigtig lang tid at lave, men det var alt tiden vær, for jeg vandt nemlig en delt første plads :0) :0)

På scrapsisters har Lindse lavet en en udfordring telephone game, super skæg udfordring, hvor er det sjovt at se hvor stor fordring der er sket udenervejs.


Det her billdede har jeg haft liggende rigtig længe uden rigitg at kunne komme igang med at scrappe det, men pludselig gik der et lys op for mig, så nu skulle det være :0)
Jeg havde set at Majer havde lavet det "punchinella" så det måtte jeg prøve, og det er bestemt ikke sidste gang.
Ha en fortsat god torsdag :0)



torsdag den 23. oktober 2008

Jeg har fået en udfordring fra Tanja http://tanjas-hule.blogspot.com
"Hvilken cd ligger i din cd afspiller lige nu?
Husk at være helt ærlig.Reglerne er enkle:Du skriver på din blog hvad musik du har liggende, og sender udfordringen videre til 5 andre personer/blogs.
Mit svar: MGP 2008 ungerne har haft dicko i køkkenet i dag :0)
Jeg sender udfordringen videre til:
http://madsen-larsen.blogspot.com/
http://sarahs-verden.blogspot.com/
http://scrappelachris.blogspot.com/
http://nettisscrapblog.blogspot.com/
http://madamtridse.blogspot.com/

ha en god torsdag aften

mandag den 13. oktober 2008

nu er det vist på tide.

Her har været lidt stille her på bloggen et stykke tid, jeg kan godt mærke min tid er blevet omprioteret efter at bertam også er her hjemme, men hold da op hvor jeg syntes det er skønt, at følge med i det hele :0)

Sidst i August var jeg til dreamcrop hos dream papers, det var godt nok lang tid siden jeg havde været med sidst. Jeg fik lavet 3½ LO, det kan jeg ikke huske hvornår jeg har gjort sidst.

jeg er helt vild med det her tøsepapir, jeg købte på SAM, og da jeg var på convention måtte jeg da lige have noget mere.


Det her er lavet til den enen udfordring der var til dreamcrop, hold da op det var ikke nemt, men jeg blev helt godt tilfreds da det endeligt var færdigt.
Og så har jeg lavet en masse bestillingskort her på det sidste og her er et af dem.
Og så er jeg lige så stille og roligt begyndt på at lave julekort. Her er årets første julekort.