søndag den 11. januar 2009

Sikke en weekend

Sikke en weekend vi har haft, og den blev slet ikke som forventet. Der udbrød nemlig brand i Williams børnehave i går og det hus han går bliver ikke til børnhave igen. meget er brændt væk og resten er skadet ( John sad der oppe hele lørdag eftermiddagen han er formand for forældrebestyrelsen, så der var lige nogle ting der skulle gøres). Fra på tirsdag skal de så flytte over i dagplejens legestue og der skal de så være til de kan komme tilbage og der kan gå op til et år siger de.
I dag har vi været der oppe og kigge så William kunne se hvad der var sket, han reagere lige nu mest med at lukke af og helst ikke vil snakke om det, men der kommer alligevel hele tiden noget.Det er meget svært for en snart 5 året at forholde sig til.

Det er blevet til lidt scrap her i løbet af ugen. Lige nu er jeg igang med at scrappe vores billeder fra sommerferien og hold da op der er mange. Da vi jo ikke havde det bedste vejr brugte ungerne lang tid på at fiske med fiskenet.
Her sidder Philina og venter på at de andre skal komme ind med vandcyklen og så skal tiden jo bruges til noget, så der røg nogle chips inden bords. Papiret er det nye fra Basic grey og jeg elsker det papir :0)

Den ene da da jeg ryddede op fandt jeg det her gamle billede af Natalie og sebastian og vores nabos børn på kælketur.


Det her billede har ligget rigtig længe og jeg har bare så gerne ville scrappe det men har hverken kunne finde papir eller dims,, men så lige pludselig kom det over mig.
Natalie blev kåret til Årets gymnast i juni 2007 og vi var meget stolte af hende.



lørdag den 3. januar 2009

mine 10 favorit LO i 2008

http://chezcecilie.blogspot.com/ har udfordret os til at vise vores 10 bedste Lo fra 2008 det var ikke nemt :0)















































Jeg syntes det var helt vildt svært at vælge, de står ikke i nogle speciel rækkefølge.
Nu vil jeg gøre klar til Galla cyper crop på scrapsisters.dk








torsdag den 1. januar 2009

godt nytår

godt nytår alle sammen jeg håber i alle har haft en forrygende aften. Det havde vi bestemt vi var her hjemme med et hold meget gode venner. Den første af børnene faldt i søvn 2.20 og den sidste 3.15 så de holdt godt ud :0)


Den 28 december var der cyper crop på tsc først havde jeg planer om at lave et par opgaver og så ikke mere, men det blv til hele 7 opgaver aldrig har jeg lavet på en dag før.

til denne opgave skulle man scrappe et nisse LO, jeg fandt et gammelt billede, da de jo også skal scrappes og det er ikke noget jeg er god til, det kunne være det skulle være et af mine scrapnytårsforsæt. :0)

Det her var en skitse opgave og der gik virkelig glimmer, lyserød og bling i den


Til denne opgave skulle der bruges et dollertegn, jeg er vild med det papir fra prima


denne opgave var blindlift, det har jeg ikke prøvet før, så for mig var det noget af en udfordring, men jeg blev godt tilfreds med resultatet, selv om den ikke kom til at ligne den oprindelige.


til denne opgave skulle man scrappe rundt jeg valgte at sætte mit LO fast på et 30*30 så det passer rigtig ind i vores sommerferie album.