tirsdag den 11. august 2009

Ferien er slut

Hvor går sådan en sommerferie da bare hurtig og lige når man har vænnede sig til at sove længe og bare slappe, så banker hverdagen på igen.
Vi har haft en super dejlig ferie. Vi har været i sommerhus i 2½ uge og så har vi været her hjemme, hvor vi bare har hygget alle sammen.
Da vi var i sommerhus havde jeg selfølgelig mine scrapting med så mig og Natalie kunne lave noget. og det fik vi gjort :0)

Her er noget af det der blev produkseret i vores sommerferie. Det her Lo er lavet af papir fra MME, et af mine favorit mærker. Philina gør alt hvad vi andre gør, ja her er det Natalie der bliver efterabet:0)

Det her LO lavede jeg til fødselsdagscrop hos http://http://www.dreampapers.dk/. Det var en skitse som http://http://nittebrit.blogspot.com/ havde lavet, samtidig var der kun nogle bestemte bogstaver der måtte bruges som overskrift



Det her blev også lavet til croppet den 25.7. 09 og bestem ikke nogle nem opgave :0) det måtte kun bruges rød, lyseblå, sort og hvid og så var der nogle bestemme ting der skulle være der- Jeg blev faktisk rigtig godt tilfreds, det var et LO der tog rigtig lang tid at lave.


Nogle billeder er bare så svære at få scrappet og man tager dem frem en million gange inden der sker noget med dem og det her er så nogle af dem. William fik ny cykel i fødselsdagsgave sidste år ( og her i sommerferien har han så smidt styttehjulene ) og de har bare ligget og ligget, men nu skulle det være så det kom der det her ud af, jeg er ikke helt tilfreds, men syntes det er ok. Papiret en fra en ældre serie fra Basic grey.