fredag den 25. februar 2011

I sidste uge havde jeg rigtig meget scraptid i løbert af ugen, hvilket ikke altid sker i en normal uge :0) Vi havde et par rigtig dejlige dage i sommerhuset indenhverdagen igen bankkede på døren. Denne uge i vi så tilbage til normal hverdag. Bertram havde fødselsdag i onsdags og christoffer har på søndag, så for os en rigtig fødselsdagsuge :0)
I oktober var vi som agt før til fotograf http://www.minderforlivet.dk og de billeder kan jeg bare blive ved med at scrappe :0) Papiret er fra BG serien curio, super lækker serie. Blomsterswil og fugl har jeg skåret på min skønne silhouettte.

Her midt i vinterkulden ( gu ved om det nogensinde bliver forår ) trængte jeg til at scrappe nogle sommerbilleder. Billederne er fra vores sommerferie i sommerhuset med vores gode venner.Papiret er lidt blandet fra bunken. Blomsterne er hjemmelavet, og igen har silhoutten været på arbejde :0)


Endnu engang et sommerbillede denne gang af en lidt ældre dato. Papiret kan jeg ikke lige huske hvor er fra, men super skønt :0)




Også billeder af lidt nyere dato nemlig fra nytårsaften hvor Natalie og Kira blev lidt fjoller ( det er de forresten altid ). Papiret er fra MME og bestemt noget af mit ynglingspapir fyldt med en masse glimmer. Jeg har valg ikke pynte så meget som jeg plejer da jeg syntes papiret er så fantastisk :0)
Rigtig god weekend til jer alle
scraphilsner
maria



mandag den 14. februar 2011

scrap n dream

I lørdags var der scrap n dream i tåstrup og jeg var selfølgelig med :0) Det var en super hyggelig dag med massere af skønne Q. Men det er utroligt så hurtig 12 timer forsvinder på sådan en dag :0)men jeg nåede hele 3 LO og det tror jeg vist er rekorden for hvad jeg har nået de andre gange.


Natalie skal konfirmeres til sommer og her sidst i januar var vi ude og kigge på kjoler. Vi nåede kun at være et sted henne og kigge på kjoler, for hun fandt hurtig 2 kjoler som blev prøvet flere gange og til sidst fandt hun den det skulle være :0). Natalie har valg at pink og hvid skal være farven til hendes konfirmation, så selvfølgelig skulle det første Lo om hendes konfirmation været pink :0) papiret er fra MME, blomsterne er hjemmelavet og mælkebøtten er skåret ud på min silhouette.
Dette her LO lavede jeg til den en udfordring, hvor der skulle bruges et citat. Billederne er nogle gamle nogle . papiret er fra BG, borten er lavet med min nye punch fra MS, blomsterne er igen hjemmelavet.

Det her LO er lavet til en anden udfordring og nok et af de hurtigtste LO jeg har lavet :0) og det blev et rigtig drenge LO.

Her hjemme er der bare så stille så stille ikke noget vi er meget vant til :0) de 2 små er taget på vinterferie hos mormor og morfar og de 3 store dreng er hos farfar og farmor så her er kun john, natalie og mig her hjemme. På onsdag tager alle ungerne og deres far i sommerhus, jeg skal på arbejde så jeg kan først komme der op på fredag :0)
scraphilsner
maria