torsdag den 3. maj 2012

Jeg har lavet en del konfirmations bestillinger, her er en forside til mappe. Farverne er lavet så de passer til konfirmandens væreslse på det sorte stykke skal der sættes et billede. Papiret er fra BG, dies er fra memory bok og billeterne er fra et prima stempel.

I lørdags var jeg til logescrap, som altid en super hyggelig dag i super selskab. Jeg havde bestuttet at jeg kun ville lave LO, og egenlig ville jeg bare lave lige ved jeg ville men kunne ikke lade være med at lave udfordringerne alligevel. Det her med Sebastian er lavet ud fra en skitse. Papiret er fra prima, blomsterne har fået en masse glimmermist og de små fugle er klippet ud fra noget af papiret.
I tirsdag startede Bertram i skole meget stor dag og hold da op hvor havde han glædet sig till at skulle starte i skole.I midten af april var vi nede på skolen til madpakkedag, det er en dag hvor man møder de andre børn og voksne, der skulle starte i tirsdags. Papiret er fra echo park, stjernerne er skåret på silhouetten og farvet med stain.

Alle ønskes en dejlig forlænget weekend
mange scraphilsner
maria