lørdag den 5. januar 2008

Så kom sneen

Så kom det endelig noget sne her til aften, og de 2 store drenge ville selfølgelig ud og lege, så det kom de. Det blev både til en sneboldkamp og en stor snemand.

lidt scrap har jeg fået lavet, her er det et LO til Williams album. Første gang han fik lov at blive oppe med de store og se film han var vild stolt og sagde flere gang mor husk nu at tag billeder :0)

7 kommentarer:

piabau sagde ...

Hvor er det et flot lo, dejlige farver og flot sat op med mange fine detaljer.Det var heldigt at de nåede ud i sneen, her er det regnvejr og sneen er væk

charlotte sagde ...

Ja, lige så hurtigt sneen kom, lige så hurtigt er den væk igen! Mine børn nåede dårligt nok at se det var hvidt udenfor - for meget af det var væk her til morgen! Herligt at du nåede at få et foto af drengene ude i sneen.

Og sikke et dejligt LO! Hyggeligt! Og sjovt, at han ville have du tog et billede. :-) De er nu skønne de unger.

Majer sagde ...

Lækkert papir du har brugt til dit LO. Jeg har lige siddet og rodet lidt med det samme papir, men lagde det væk igen... det må blive en anden gang det skal bruges :-)

Anne Bente sagde ...

såååå lækker lo,flotte detaljer, og sååå fint billede også :)

netti sagde ...

Det er vel nok virkelig flot lavet. dejlige faver og sikke et skønt billede. Han har helt sikkert været pavestolt!!

Charlotte Ravn sagde ...

Rigtigt dejligt LO! Jeg er også den lille, så jeg kan godt huske hvor stort det var, når man fik lov til at gøre noget sammen med de store søskende :)

troll13 sagde ...

Rigtig flot LO, med rigtig mange flotte detaljer. Jeg kan godt forstå at han var stolt, det betyder meget i en lille drengs liv, at kunne være oppe med de store ;o)