mandag den 28. april 2008

Sebastian 9 år

I lørdags havde sebastian fødselsdag og for ham blev det ern noget anderledes fødselsdag. Han skulle holde den hos farfar og farmor, for natalie skulle igen til konkurrence. Vi holdt morgenfødselsdag og han fik en global goal så nu skal der trænes fodbold :0)
efter morgenmaden kørt vi dem over til farfar og farmor. De skulle i tivoli alle sammen, han syntes det havde været en super god fødselsdag da jeg snakkede med ham om aftenen. Det er nok mig der har haft det sværest ved ikke at være hjemme på hans fødselsdag.


Ja Natalie skulle til DM i silkeborg og som i kan se blev det til endnu en medalje. De klarede det simpelhen så SUPER flot og fik nogle vildt gode karakter, 2 karater over 9,00 bleve det til, de har aldrig fået så høje karakter før, så der var stor jubel fra både gymnaster og trænere. De vandt bronze igen så nu er de ikke kun det 3. bedste hold på sjælland men i hele danmark.

Alle ølstykkes hold klarede det vild godt.

ja lidt scrap er det også blevet til men det er ikke meget da de sidste 14 dage har stået i gymnastikkens tegn, men der er lys forude til noget scrap og det glæder jeg mig til, måske her i kristi himmelfarts ferien. Selv om vi skal til 2 konfirmationer.

4 kommentarer:

Louise sagde ...

Tillykke med dine 2 børn :-)Det er et flot Lo du har lavet :-)

Annette sagde ...

Tillykke med Sebastian. Dejligt at han kunne holde en god fødselsdag hos Farmor og Farfar. Og SUPER tillykke med Natalie - det er da nogle fantastiske karakter. Tillykke med Danmarks 3. plads.
Også nogle skønne LO du igen har lavet.

Der ligger noget til dig på min blog.

Netti sagde ...

Tillykke med dine 2 børn. Flot af Natalie og hendes hold og Sebastian lyder til at have nydt sin dag men jeg kan godt følge dig.
Rigtig flotte layouts du har lavet. det er SÅ flot opstillet.

lam sagde ...

Tillykke med begge dine børn.
Super flotte layouts fyldt med søde detaljer.

God pinse