lørdag den 21. juni 2008

Så har jeg vovet mig ud i et dobbelt LO igen, jeg må indrømme det er ikke min stærke side. Skitsen er fra min nye bog fra papers maps, billederne er fra john og de 3 store var i sverige i efterårsferien.
Bertram er en tro kopi af sebastian må mange områder, bla. har de begge i altid været vilde med alt slags værktøj. Bertram har også alledered fået en rigtig skruetrækker og hammer af sin far :0)
Christoffer har sidste dag i børnehaveklassen på fredag så Jane skal have en lille ting og selfølgelig et kort.Det bliver trist at de ikke skal have hende til næste år, men det ser ud til de skal have nogle rigtig gode lærer. Ideen med skitet så jeg et sted kan desværre ikke huske hvor ;0)
Og så lige et drengkort, jeg har bestemt nemmere ved at lave kort til piger

7 kommentarer:

Rikke Eskildsen sagde ...

Skønne Lo'er, og vildt flotte kort, begge to.

rnielsen79 sagde ...

Synes også altid drenge og især mandekort er svære. Det kort til læreren er bare så sødt. Jeg bliver helt rørt bare af at se på det (måske fordi jeg selv er lærer hi hi). Rigtig god titel til værksteds LO'et. Det er en flot opsætning du har brugt til det.

Anne Bente sagde ...

lækre ting du har lavet :)

Karina sagde ...

Flot altsammen. Skønt takke kort til læreren.

Charlotte Ravn sagde ...

Flotte layouts og kort! jeg er især helt vild med dit byggemand Bertram LO, det er bare super flot!

Tanja sagde ...

Tjek lige min blog for jeg har taggede dig... :o)

Sikke en masse flotte kort du har lavet med lækre farver..

Scrapknuzzz Tanja

troll13 sagde ...

Sikke nogle lækre LO'er og kort du har lavet.
Dejligt kort til læren, jeg lavede også et kort til min den store knægt, det var ret trist at skulle sige farvel til hans børnehaveklasse-lære.