onsdag den 30. juli 2008

Hjemme igen

Så er vi hjemme igen efter 14 dage i ungaren eller det blev kun til 12 dage for vejret var bare ikke med os. så vi valgte at køre hjem til den danske sommer.
Nogle dag var det super godt vejr og ungerne fik rigitg badet, det er det man kalder sommerferie :0)
Men lige så mange gode dag var det bestemt også dålige, med regne meget af dagen. I det ene af de telte vi havde lejet kom der vand ind, så alt blev bare vådt og klamt. ikke nok med det også regnede så var det også kold, så vi måtte ud og købe noget mere tøj, for vi havde jo pakket sommertøjet :0(
men det var godt jeg havde taget nogle scrapting med, så det var dejligt at kunne scrappe når nu ikke vejret var til andet. Natalie og hendes veninde og deres fædre var til Avirl Lavigne koncert og pigerne havde virkelig gået op i forberedelserne. så de måtte lige stille op til fotografering inden de susede ud af døren.
Der er stor på de 2 Lo jeg fik lavet der nede. Her er det Philina og hende "kærste" der hygger sig med at spille musik, de skiftes til at spille og danse, de var bare så søde
Lidt kort blev det også til har kun fået fotograferet det ene.

5 kommentarer:

Sarah sagde ...

Øv ØV ØV med regnvejr på ferien... Sådan en ferie har jeg også været på for et par år siden - jeg var nødt til at købe skiundertøj, for jeg frøs og frøs og frøs....
Håber på bedre vejr i år - min ferie begynder ne,lig i morgen...

Majer sagde ...

Uha, det ser ud til at det har været en våd sommerferie.
Det øverste LO er bare godt. Det hele passer perfekt sammen.

rnielsen79 sagde ...

Hvor var det ærgeligt med ferien. Men godt, at I trods alt fik noget ud af den. Tænk at du turde have alle dine scrapting med i det regnvejr. Jeg er helt vild med titlen på LO nummer 2, og det øverste LO er bare så flot temaafstemt. Rigtig sød detalje med det lille stykke bånd og hjertebrads nederst under stemplet på kortet.

FruMaansen sagde ...

Øv med såden en ferie - I har da været rigtig uheldige. Mine forældre har været i Ungarn de sidste 6 somre og de har haft kanon vejr dernede...Så det må siges at være super ærgeligt!

Hvor er jeg vild med dit LO, om din datters Avril lavingne koncert - og hvor ser hende og veninden bare super seje ud!

Pialine sagde ...

Ærgeligt med vejret på ferien - sidate år havde jeg stort set 3 uger med regn så jeg ved det er rigtig øv. To flotte LO´er du har lavet og du har ret i at de er helt forskellige. Supersødt kort.
Knuzzer
Pialine