søndag den 22. marts 2009

Så gik endnu en uge og hold da op jeg syntes de går stærk.
Sidste lørdag var jeg til crop hos dreampapers, som altid en super dejlig dag med masser af scrap, snak og shopping.
Søndag stod den på ølstykke store forårsopvisning, vi var i hallen fra 9.30-18.30 og hold da op hvor er man træt efter sådan en dag.

Ja, og så er jeg kommet med på dreampapers designteam, så nu håber jeg kan leve op til det og få lavet Lo og kort til inspiration for jer alle :0)

Dette her Lo fik jeg lavet til den ene udfordring, og hold da op en udfordring, den var ikke sådan lige og gå til :0) men jeg fik den lavet er blev egenlig helt tilfreds.

Denne her lavede jeg til udfordring 2 som var en skitse. Normalt er det ikke sådan noget papier jeg sætter sammen, men sådan blev det og syntes det passer rigtig godt til billederne.


Det er lidt skægt at scrappe nogle billeder man har scrappet for lang tid siden og se hvor meget man har forandret sin scrapstil, og min er forandret helt vild. De her billeder af sebastian og william tror jeg var nogle af de første billeder jeg scrappet.

Papiret fra twitterpated er jeg bare helt vild med, men har egenligt haft lidt svært ved at bruge det, så forleden dag besluttede jeg mig for ar nu var det nu, og syntes faktisk det blev rigtig godt :0)


7 kommentarer:

Karina sagde ...

Du er simpelhen fantastisk til at lave layouts.
Tillykke med DT titlen her også.
Jeg glæder mig til at blive inspireret af dig.

Brit sagde ...

Tillykke med din fine titel - glæder mig til at blive inspireret af dig....
Super flotte LO du har fået lavet og jeg giver dig helt ret i at den ene udfordring krævede sin kvinde - men superflot LO du fik lavet.

Pia sagde ...

Stort tillykke med titlen, selvfølgelig kan du leve op til det, du er så kreativ og laver nogle super flotte layouts med masser af lækre detaljer

madamtridse sagde ...

Tillykke med DT titlen, selvfølgelig kan du leve op til det. Du er super kreativ. Jeg bliver altid inspireret at de ting du lave. Så jeg glæder mig til at se hvad du tryller frem :)
Dine LO's er utrolig flotte. Kanon opsætninger. Lækker sammensætning af farverne. :)
Du må ha' en rigtig god onsdag.
Knus Gitte

Netti sagde ...

Tillykke med at du er blevet designer hos DP.
Superflotte layouts du har lavet.

Ann Cicilie sagde ...

Jeg har det som dig, har haft svært ved at bruge de twitterpatepapirer, men du gjorde en riktig god job! Det inspirerte mig til at prøve også, får nogle ferske billeder i posten i dag, så da har jeg vel ingen unnskyldning for at la være ;)

Ann Cicilie sagde ...

Og tillykke med DT-tittelen!