søndag den 5. juli 2009

scrap´n´dream

I går var Natalie og jeg til scrap`n`dream, og hold da op en super dejlig kreativ dag. Super arragement. Det var ikke så meget jeg fik nået, et enkelt LO blev det til, men tilgengæld fik jeg snakket, grint og shoppet en masse :0)
Jeg er vild med den ene af de nye serier fra basicgrey, nemlig lemonade. Her er det blevet til et Lo af Philina og Bertram små legekammerater. Det er lidt svært at se men nederst i højre hjørne sidder en fugl af glimmer. http://www.dreampapers.dk/ har fået de mest fantastiske dobbeltklæbende stickers :0)
Natalie var for første gang med til et scrap event, og hold da op en succes., i dag har hun ikke snakket om andet og alle hendes scrapting har hun kigget på igen og igen :0) Ja hun var den af os der fik lavet mest, det blev til et LO, en æske og en masse blomster :0

Her er hendes æske. http://www.dreampapers.dk/ havde en konkurence hvor man skulle pynte en æske og det gjorde Natalie, og sørme om hun ikke løb af med en 2. plads, hold da op hvor var hun stolt. Hun vandt en lækker taske,brads, knapper, rub on, stickers m.m. Taksen er i dag blevet pakket efter alle kunstens regler med hendes scrapting.

I dag har jeg fået ryddet op i alle mine scrapting og alle de ny indkøbte ting er kommet på plads:0) men jeg har også fået lavet lidt,et par kort er det blevet til og de er farvelagt med copic, ja de er og bliver så fantastiske :0) Fik også lige tilføjet nogle flere til min samling her i går :0)
7 kommentarer:

Karina sagde ...

Det er nogle lækre layouts, du har lavet og når man trykker på billedet, kan man også se den søde fugl. Og søde kort også.
Og super sød æske, dygtig datter du har. Æblet falder ikke langt fra stammen ; ) : ) Det må da også have været fantastisk, at få lov til at deltage i sådan et crop. Men tænk, at du turde, nu hænger du på den økonomisk..., THI HI.
God ny uge til dig.

Anne Bente sagde ...

ejjjj så meget flot du dog har fået lavet.

Brit sagde ...

Natalie har det jo ikke fra fremmede.... Hun har sgu evner den tøs....
De ting hun fik var bare så skønne...

Tak for hyggeligt selskab i lørdags - er glad for at vi havde nogenlunde samme niveau af kreativitet...

Annette sagde ...

Flotte kort og flot LO, og en dygtig datter. Æblet er ikke faldet langt fra stammen

Pialine sagde ...

Skønne LO du har lavet og fantastiske flotte kort i lækre farver. Flot æske din datter har lavet - godt at hun vandt.
He he godt gået Maria...jeg har endnu ikke pakket mine nyindkøbte ting ud endnu ;o)
Knuzzer
Pialine

madamtridse sagde ...

Det LO er kanon flot, sød lille fugl. Flot opsætning. Ja det papir er super lækkert.:) Skønne kort du også har lavet.

Ja æblet falder sjældent langt fra stammen. Hun er også super kreativ. Æsken er bare så flot, tillykke med at hun vandt. LO'et er også rigtig flot.:)

Tak for sidst det var en rigtig hyggelig dag.:)
Du må ha' en dejlig weekend.
Knus

lam sagde ...

Sikken nogle skønne ting du og din kreative datter fik lavet trods varmen.