mandag den 7. september 2009

Hold da op en skøn weekend, som har stået i scraptegnet. I lørdag var jeg til crop hos http://www.dreampapers.dk, og som altid en super dejlig dag i skønne pigers selskab. jeg fik lavet hele 4½ LO og det er vist min rekord :0)

Det her LO lavede jeg til den første udfordring. Udfordringen lød på at der kun måtte bruges nogle bestemte farver, og så måtte bogstaverne h.ø.s.t ikke brugets i overskriften. Der skulle være mindst 4 billeder, og mindst 5 stykke mønsterpapir og mindst 3 slag pynt.

Ja og så blev det også lige til et Lo i maria farver. jeg har liftet det et eller andet sted kan desværre ikke lige huske hvor.

Til den anden udfordring var det en skitse og så skulle et af følgene bogstaver indgå i overskriften h.ø.s.t. william og nogle fra vores vej store pige har et helt specielt forhold, så da jeg endelig havde fået nogle gode billeder af dem, måtte de bare scrappes .Det her LO lavede jeg også til den anden udfordring, jeg valgte at vende skitsen og så kun bruge et billede. Jeg er simpelhen så vild med det billede af Philina, der er bare et eller andet ved det :0)
De 2 små er startet i inst. og hold da op hvor er de bare gode til det. Det har godt nok været en nem indkøring, specielt Philina har bare taget det så godt, bertram har haft det lidt sværre men han er jo også det større og mere bevidst om tingene. Så nu er jeg på jagt efter arbejde, det er godt nok mange år siden jeg har skrevet en ansøgning sidst :0)

4 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

hold da helt op, sååååå skønne loer du der har fået lavet, total nydelige,

Karina sagde ...

Jeg er simpelthen imponeret over hvor hurtigt du arbejder!! Og superflotte bliver de altid!

madamtridse sagde ...

Wow nogle skønne LO's du fik lavet.:) Sikke mange skønne detaljer.
Enig det billede af Philina er super cute.:)
Dejlig at høre at de synes det er hyggeligt at være i inst. andet ville jo ikke være til at bære.
Held og lykke med jobsøgningen
Du må ha' en rigtig skøn uge.:)
Vi ses Knus

Brit sagde ...

Super fede LO'er du fik lavet i weekenden...
Og i øvrigt tak for hyggeligt selskab...
Glæder mig helt vildt til vi får vores varer fra Stampin'Up... :-)