søndag den 23. maj 2010

Hold da op hvor er det dejligt at have lang weekend :0) jeg har brugt meget af dagen i går og i dag på at scrappe.
Mange har spurgt hvordan det går med Natalie og jeg kan kun sige at det går den rigitg vej. Hun er nu udskrevet og går uden krykker, der er stadig et stykke vej endnu, indtil hun går helt rigitgt. Men hold da op hvor har hun kæmpet hårdt for at nå hvor hun er i dag.

Min veninde har 2 skønne piger, og sidst de var her fik jeg taget nogle dejlige billeder af dem. Så dem måtte jeg bare scrappe og sætte i ramme, og give dem i gave til min veninde. Jeg har lavet dem ens uden de er ens. Papiret er fra Prima, og så har jeg brugt dies fra tim holzt.

Vi har her på det sidste været til rigtig mange konfirmation, bla. min nevø konfirmation. Jeg har set flere lave rammekort, så det måtte jeg bestemt prøve. Jeg har brugt stempel fra unik, papir fra Graphic 45 og så har jeg lavet en ramme med UTTE.
En masse bestillingskort er det også blevet til bla. det her kuvertkort, syntes det passe så godt til bryllupskort. Papiret er også her fra Prima
Håber i alle nyder denne forlænget weekend og tak for alle jeres søde kommentar :0)

scraphilsner Maria

5 kommentarer:

Lina sagde ...

Så godt at høre at det endelig går fremad med Natalie, og at familien er samlet igen. Det må være helt rart at have en 'helt almindelig hverdag' igen :)

Og nøøøøj for nogen lækre layouts og kort.

Karina sagde ...

Sikke en masse flotte ting, du har fået lavet. Ses vi til SAM?

Brit sagde ...

Godt at høre med Natalie.... Sålænge det går i den rigtige retning...

Super fede ting du har fået lavet...

Håber snart at se dig igen :)

Sarah sagde ...

Hold da op en masse lækre ting du har lavet.
Hav en god dag.

nedergaard sagde ...

Sikke nogle flotte ting du laver i nogle skønne farver.