lørdag den 1. januar 2011

Rigtig godt nytår

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE SAMMEN
selv om jeg ikke har haft så meget juleferie som resten af familien har jeg alligevel fået scrappet en del. Mit mål for 2010 var at nå 100 LO og det nåede jeg lige præcis :0) har selfølgelig også lavet en masse kort og andre ting, men det har jeg ikke tal på :0)

i mit køkken har jeg altid et LO hængende af hver af børnene og nu var det tid til udskiftning igen :0) LO med sebastian har jeg lavet med noget gammelt papir jeg havde liggende hvor det er fra ved jeg faktisk ikke. Det her LO er et af dem jeg er blevet rigtig godt tilfreds med, syntes det blev rigtig cool LO.
Og så et rigtig prinsesse LO af Philina. Papiret er fra MME, syntes det er nogetrigtig lækkert papir. Det er nu skønt at kunne lave noget i tøse farver med alle de drenge LO det bliver til her :0)

Her har jeg brugt noget af det nyeste papir fra BG og jeg er vild med det. Blomsten er hjemmelavet af organza og glimmermist.


og så endnu et køkken LO af super seje william. papiret her ved jeg faktisk heller hvor er fra kun det bageste der er fra g45. jeg har brugtu dies fra tim holz dem bliver jeg aldrig tror jeg aldrig jeg bliver trætte af.Det her blev så LO nummer 100 i 2010 ( beklager uskarpheden) Da vi var ude og fælde juletræ havde jeg selfølgelig kamera med og fik ikke taget mindre end 126 billeder. Det blev bare til en masse fantastiske billeder :0)
mange scrap hilsner
maria
6 kommentarer:

Brit sagde ...

Tillykke med de 100 LO... Det er jo lidt vildt!!!
Men de er super lækre med mange super lækre detaljer...
Ælsker at følge din blog.

Håber I kom godt ind i det nye år og at vi snart ses. :)

nedergaard sagde ...

Sikke en kreativitet... super smukke lo'er

Godt nytår

Pia sagde ...

wow Maria så flotte layout fyldt med skønne detaljer. Godt nytår til dig og dine
knus Pia

Karina Beck sagde ...

Superdejlige layouts som altid fra dig.
Det var hyggeligt, at du kiggede forbi : )

madamtridse sagde ...

Hold da op har du fået lavet 100 LO's i 2010, hvor er det bare sejt.
Hvor er det bare nogle utrolig flotte LO's du har lavet. Tror jeg må lifte et par stykker. :)

Rigtig godt nytår til dig og din familie. Håber I kom godt ind i 2011
Knus

Charlie sagde ...

100 LO's jeg BØJER mig i støvet - det er præcis 99 flere end jeg fik lavet. HMMM - og du har 6 børn mere Hmmm - nå der må bare være flere timer i dit døgn. =0) SUPER godt gået og de er FINE både LO's og unger. KH herfra