søndag den 23. oktober 2011

Så kom der lige en lille pause her på bloggen. Vi har nemlig gjort vores stue i stand og det er så også mit scraphjøne. Det hael har været tømt og hold da op det var noget af en opgave :0) Nu er det endeligt blevet færdig og det er bare blevet så super godt. Jeg har fået nye reoler og nu vender de mod mit hjørne så jeg har fået så dejlig meget plads, men det er ikke nemt når tingen har fået nye pladser, jeg kan ikke finde noget da jeg sad og scrappede her i går :0)Før jeg pakket mit hjørne ned fik jeg lavet nogle udfordringer til scrapfestival på scrapsisters. Papiret vandt jeg på scrap n dream, super lækker vinterpapir. Ja jeg har lavet en fejl med årstallet, men det går jeg ind og retter med det samme :0) Jeg er vild med at lave collage med billederne syntes det er en fed måde at få mange billeder på mine LO.
Endnu et vinter LO fra vores juletræstur sidste år. Juletræet har jeg skåret på min silhouette og så har det fået en masse dimond dust.


Håber i alle får en rigtig god nye uge,


mange scraphilsner

maria


8 kommentarer:

Mette Wad sagde ...

Det er en super lækker serien, ejer den selv. Du har virkelig lavet nogle lækre LO's super flotte og masser af skønne detaljer.

Mette Wad sagde ...

Nå jo og super fint scrap hjørne du har fået der.

Netti sagde ...

Sikke et lækkert hjørne du har fået :) og superlækre layouts!

Annette sagde ...

Hvor ser det bare helt fantastisk ud. Det må være en drøm at scrappe der. Super fede vinter layouts du har lavet. Annettes øje så lige årstallet, er det korrekt? Knuser

Brit sagde ...

Det ser så fint ud dit "nye" scraphjørne... Glæder mig til at se det IRL - men det har jeg vist nok nævnt før...
Lækre LO du har fået lavet - man kommer helt i vinterhumør af dem.

madamtridse sagde ...

Sikke et lækkert scraphjørne du har fået dig. :)
Waouw nogle utrolige flotte vinterLO's. Vild med farverne og det papir.....mums.

Mio sagde ...

Lækkert hjørne du har fået tillykke ; )
Og flotte layouts.

Karina Beck sagde ...

Lækre vinter layouts!
Tillykke med din nye scrapplads!