torsdag den 18. april 2013

Hold da op hvor er jeg en dårlig blogger lige for tiden, men nogle gange er tid en mangel vare. Sådan har det vist været for mig det sidste stykke tid. Det er bestemt ikke fordi jeg ikke har fået scrappet, for det har jeg :0) men tiden ved computeren er ikke det jeg har brugt min tid på.

Jeg har siden sidst skiftet arbejde og hold da op det tager hårdt på ens kræfter med alle de nye ting :0)

Her i foråret har vi alle sammen været hos fotografen igen, og som altid er der blevet taget en masse skønne billeder af ungerne, som selfølgelig skulle scrappes, så vi kunne få lidt nye billeder i rammerne. 
Her har jeg brugt noget totalt lækkert drengepapir, hvilket jeg syntes er en mangel vare ;0) papiret er fra panduro, tandhjul og stjerner er nogle jeg har købt i Polen og så har jeg brugt tandhjul dies, masker og masser af dristress paint
Her jeg brugt en masse tøsepapir fra MME, så det kunne ikke passe bedre et et LO med min lille prinsesse ( som snart skal i skole, så måske er hun ikke så lille alligevel ) blomsterne er hjemmelavet med retropunchen, swirl og hjørne er igen fra Polen. Jeg har også brugt dies fra memoryboks og spellbinders og punch fra MS.

Lige fortiden står den på konfirmationskort, som jeg skal lave rigtig mange af ,men dem må i vente med at se, manved jo ikke hvem der kigger med her :0)

mange scraphilsner
Maria

7 kommentarer:

ingejc sagde ...

Skønne LO'er du har lavet.

Jeanette sagde ...

Det ser super godt ud. Rigtig flot papir, og
Super gode billeder. :0)

Gitte sagde ...

Skønne layouts.

Lisa Rasmussen sagde ...

Halløj Maria, hvor er det herligt at se liv på din blog !!!!!!
Super lækre layout begge to og som altid nogle fantastiske billeder ;O)

Ann Weiss sagde ...

Flotte layouts!

Gitte sagde ...

woauw hvor er det LO bare skønne. Super lækkert papir du har brugt til begge.
Skønne billeder. :)
Tillykke med dit nye job, ja det må bestem være hårdt at skulle skifte og omstille sig på noget nyt. Så gør det ikke noget at bloggen bliver lidt forsømt en gang imellem. Sådan er det også her. :O)
Skal du på SAM? Så ses vi måske. :)
Du må ha' en rigtig dejlig weekend
Knus.

fullcortex sagde ...

Great Blog !!


Amniocentesis