fredag den 23. august 2013

Jeg har så mange ting jeg gerne vil lave, både lave LO, smashe og lave pl. At jeg næsten ikke får lavet noget fordi jeg ikke helt ved hvor jeg skal starte :-) men sidste weekend var der scrap i logen, om der fik jeg lavet 2 1/2 LO, så det var dejligt :-)


Det her LO begyndte jeg på i lørdags, og har så fået lavet det færdigt i dag :-) papiret er fra bo Benny og Heidi swapp. Blomsterne er nogle gammel nogle fra prima som pludselig dukkede op i gemmerne. Billedet er taget i sommerferien, hvor der heldigvis var mange dage man kunne bade :-)


Det her LO har jeg lavet for et stykke tid siden, jeg elsker det papir, da det ikke er så tit man finder noget rigtigt sejt drengepapir, bestemt en mangel vare. Papiret er fra kaiser kraft. Stjerneborden er fra Polen og så har jeg brugt dies fra MFT

Rigtig god weekend og tusind tak for alle jeres dejlige kommentar :-)

Mange scraphilsner
Maria

7 kommentarer:

Gitte sagde ...

Flot layout.

Skrapsak sagde ...

Flotte layouts med fine detaljer.

calmlund sagde ...

Wauuu nogle flotte LO'er. Kender godt det med at ville mange ting - så jeg er næsten gået væk fra LO'er og koncentrerer mig om PL og kort.

Unknown sagde ...

De er flotte Maria, ja det er ikke godt når der er kog i for mange gryder og man gerne vil det hele. Ha en dejlig weekende.
Knus Karina

Karina Beck sagde ...

Det er nogle rigtig dejlige layouts!
Jeg har det på samme måde som dig. Jeg vil det hele og får ikke lavet en brøkdel af det jeg vil ; )
God søndag.

Annette sagde ...

Super FEDE LO'er du igen har lavet. Og meget smukke billeder. Er vild med "vand"billede...

Maryann Laursen sagde ...

Alle fine LOér.