torsdag den 8. maj 2014

Som nogle af jer sikker har læst er jeg blevet designer for scrapsisters,glæder mig rigtig meget til at skulle lave en helt masse forkellinge ting :0)nogle gange bliver tingene slet ikke som det så ud i hovedet, og det blev det her LO slet ikke. billedet er fra philina var med i MGP nede på skolen, og de var to grupper fra hendes klasse der var med, så selfølgelig skulle hun fotograferes med dem også.


jeg har brugt noget papir jeg købte på SAM, fortryder jeg ikke købte noget mere, er faktisk helt vild med gult fortiden :0) jeg har brugt sort karton som baggrund.


swirl er fra memory box og jeg har skåret dem ud i sort glimmermosgummi


stjerne er lavet med modellpaste og en skøn stecil fra heidi swapp. stoffet bag ved har jeg farvet med sort glimmermist.

mange scraphilsner
maria

5 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Lækkert Lo her og det er en rigtig flot gul farve, du ahr brugt, og jeg er normalt ikke så vild med gul på den slags ting heller, men denne er ret fin.

Unknown sagde ...

Tillykke med dt. Glæder mig til at se hvad du får lavet. Fedt LO, ja hvad sker med gul? For 5 år siden var det vist ikke lige os😜

Unknown sagde ...

Unknown er Annette 💋

Lisa Rasmussen sagde ...

Hvad sker der lige Maria, har du fået ny ynglings farve!!!!
Faktisk er det fedt at se noget gult for det er der godt nok ikke mange af os der bruger og her er resultatet blevet super, super lækkert.
Jeg glæder mig meget til at se hvad du ryster ud af ærmet i dit nye "job".
Stort tillykke ;O)

Karina Andersen sagde ...

Ja det er ikke altid så tosset med det gule, men det er nu heller ikke min yngligngsfarve, men her ser det da super godt ud. Ja jeg glæder mig også til at se hvad dit nye job indbærer, men er sikker på at det nok skal blive godt.
Knus Karina