søndag den 7. juni 2009

Så gik endnu en dejlige forlænget weekend, ja weekender skulle bare være på 3 dage hver gang :0) I fredags var jeg ude ved nittebrit.blogspot.com/ og scrappe. Vi havde en super hyggelig dag og sørme om vi ikke også fik lavet noget :0) Jeg fik lavet næste 2 LO.

Det her er det ene jeg nåede i fredag. Billederne er taget sidste søndag da vi var nede ved Sebastian som var til et stort fodboldstævne og når man er næsten 2 år så kan man jo næsten alting selv, ja det tror Philina da ihvertfald :0) De små bogstaver har jeg malet med mine nye venner , nemlig mine copic.
Her er et Lo til Christoffers album, billeder er taget da Christoffer kom hjem fra hyttetur med klassen, det var så tydligt hvor meget Philina havde savnet ham.
Papiret er fra my mind eyes. jeg er bare så vild med papiret derfra.

Det her Lo startede jeg på til scrap a mania, og nu er det endelig blevet færdigt. Ja Natalie og hendes veninde elsker bare at lege med kameraet og der kommer bare de mest skøre og sjove billeder ud af det :0)


Ja lidt kort er det også blevet til. stempelaftrykket er farvelagt med min nye copic. Ja det kræver noget øvelse, men hold da op hvor syntes jeg de er fantastiske.Det her kort er lavet til et kobberbryllup, det er stækt inspireret af et kort http://pialine.blogspot.com/ lavede til freescrap i onsdags i Dreampapers. Tak for lån af stemplerne Pialine :0)
3 kommentarer:

Karina sagde ...

Dejlige layouts du har lavet. Lækre farver og opsætninger.

Imponerende, at du kan nå så meget når du er i byen for at scrappe..

Og søde kort også ; )

rnielsen79 sagde ...

Sikke en masse skønne ting du har lavet. De der copic penne ser rigtigt gode ud. Hvor er det et skønt LO med den længe ventede storebror :-)

Brit sagde ...

Tak for en super hyggelig dag...
Det må klart gøres om en dag...

De blev superfine de LO du fik lavet, da du var på besøg.
(De andre LO du har lagt op, er også super flotte.)

Man bliver sgu så inspireret af at have en professionel scrapper siddende overfor sig...