lørdag den 26. december 2009

Ja jeg er her endnu :0) Jeg håber i alle har haft en rigtig dejlig jul. Vi havde en skøn juleaften for første gang havde vi med begge hold bedsteforældre og moster til juleaften. I dag har vi været hos min forældre til julefrokost.
Vores liv har været gemmen store forandringer her i december måned. Christoffer har skiftet skole, Natalie har fået en diganose på sin fod og har været til en masse forskellige læger og så har jeg fået arbejde efter 2½ år her hjemme. Så det kræver lidt tilvending, men forløbig går det super godt. Kan godt mærke at der ikke er så meget tid til scrap mere, men lidt bliver det stadig til hver dag.

i starten af november havde vi alle børnene til fotograf hos http://www.haj.dk/. Det blev til nogle vild fantastiske billeder så jeg kommer ikke til at mangle billeder forløbig. Her er det et billede af alle ungerne, bertram var ikke vild med at blive fotograferet, så vi fik ikke mange billeder med ham der smiler.

Papiret er fra websters page´s og prima

Her er igen et LO med weberst page´s, er vild med det papir. Her er det philina og en af vores gode venner johnny, da vi i foråret var ude og geocache.

Det her LO lavede jeg til scrapfestivald inde på scrapsisters, nåede desværre ikke at blive færdig med det til tiden. Papiret er fra prima


Det her LO er også lavet med papir fra prima. En gang imellem tror jeg min børn er lidt trætte af at jeg ikke bare kan nøjes med at tage et billede af dem men skal have mange hver gang :0)
fortsat god aften, glæder mig til i morgen hvor der er cypercrop på www.scrapsisters.dk så nu vil jeg se at få ryddet mit scrapbord op så jeg er klar :0)8 kommentarer:

Pia sagde ...

wow Maria sååå lækre layouter og skønne billeder, jeg er også vild med de 2 papir serier websters og prima. Du må have en dejlig weekend.

LaChris sagde ...

Glædelig bagjul til dig. Sikke nogle skønne layouts du har lavet!!! Fantastisk flot papir, det har du ret i.

madamtridse sagde ...

Super lækre LO's du har lavet. Helt enig det er noget fedt papir. :)
Forsat dejlig søndag.

Karina sagde ...

Flotte layouts allesammen. Og dejligt billed af ungerne, du har fået taget hos fotografen.

Annette sagde ...

Hold da helt op - jeg fik da et helt chok... et indlæg på din blog :-) ha ha ha
Dejligt at se at du stadig kan blogge.
Super skønne billeder i fik taget hos fotohajerne.
Vild skønne LO du har lavet, som altid.
Glæder mig til at se hvad du har fået lavet til scrapsisters cybercrop. Jeg sidder selv om knokler løs...!

Tanja sagde ...

Hvor er det nogle rigtig flotte billeder og sikke en masse lækre layout´s du har fået lavet... :o)
Jeg vil ønske dig og dine kære en rigtig glædelig bagjul, samt et godt og lykkebringende Nytår..
Scrapknuzz Tanja

Linda K. sagde ...

Simpelthen nogle super flotte LO's du har lavet. As usual ;)

Vil også lige ønske glædelig jul og godt nytår :)

Kirsten sagde ...

Skønne, skønne LO'er du har lavet. Du har en fed stil, og så er du rigtig god til at få en stemning frem i LO'et,som lige passer til det billede du scrapper :-)