søndag den 17. januar 2010

Nu må jeg hellere se at få gjort noget ved mit ene nytårsforsæt, nemlig at opdatere min blog noget mere. Jeg har ikke fået scrappet så meget i år, da mit nye arbejde kræver rigtig meget men nu ser det ud til at bliver noget mindre overarbejde :0)
mellem jul og nytår var der cypercrop hos scrapsisters. jeg fik lavet 7 ud af 8 opgaver så jeg var ganske godt tilfreds.
Her er lige de 3 LO jeg nåede.

Et rigtig tøseLO blev det til. Da vi var til fotograf fik vi taget billeder af kun pigerne og kun af drengene sammen. Jeg er vild med de billeder.

Billederne er taget sidste vinter da jeg gik her hjemme med de 2 små hold da op hvor jeg savner den tid. Papiret er fra webster. Stempler og blomster er fra prima.
Så fik jeg også gang i nogle gamle billeder, er bestemt ikke god til det med ældre billeder, vil meget hellere scrappe de nye ( ved godt der er en stavefejl, tal Annette :0), den er nu rettet).
Sidste år talte jeg sammen hvad jeg nåede at lav og det blev til 120 LO og 127 kort, jeg har også lavet andre ting så som æsker og ligende men dem har jeg ikke tal på.
jeg har nåede 2 LO og 2 kort i år, dem får i en anden dag hvor der er noget mere lys, for der er der godt nok ikke keget af i dag.10 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er de bare flotte :) Især det midtsrste kan jeg rigitg godt lide. Opsætningen er bare så god på det :)

Anne Bente sagde ...

åh.... hvor er de bare flotte alle sammen, især den nederste er jeg vild med.

Pia sagde ...

wow så lækre layouter

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Annette sagde ...

Super skønne LO du fik lavet til SS cybercrop. Elsker billedet af Natalie og Philina.
Og er du da vild hvor fik du lavet mange LO og kort i 2009. Spændende om du får lavet lige så meget i 2010 nu hvor du er begyndt at arbejde, men dejligt at høre at overarbejdet er på vej ned.

Lina sagde ...

Hvor er de bare lækre de LO - er især helt pjattet med Halloween LO'et. Kan slet ikke fatte du har nået at lave så mange LOs - det er da helt vildt!

Karina sagde ...

Det er nogle lækre layouts. Hvordan går det med at arbejde, har du og familien vænnet sig til det?

Kristina sagde ...

Dejlige LO´s du har fået lavet. Er lidt misundelig på tøse-loét :)

madamtridse sagde ...

Wow hvor er de LO's bare skønne. Super lækre detaljer. :)Jeg kan godt lide opsætninge i det midterset. Kanon gode billeder af børnene.
Forsat rigtig god dag.
Knus

lam sagde ...

skønne skønne layouts