søndag den 29. august 2010

Ja så forsvandt næsten den sommer uden jeg fik opdateret min blog :0(. Vi har haft en super ferie hvor vi var i sommerhus alle sammen, og kameraet har været flittigt brugt :0)
Her er mit første sommerferie LO. Selv om man er 13 år er man heldigvis ikke blevet for gammel til at "lege" med sæbebobler :0). Jeg har brugt papir fra BG, jeg bliver sjældent træt af BG. Billedet har jeg lavet som en collage i picasa, fed måde at få mange billeder med på et LO. Blomsterne i øverste hjørne fik jeg af Lina , igen tusind tak for dem. de passede bare perfekt til LOet
For ikke så længe siden kom min veninde med et par billeder af hendes skønne piger og spurgte om jeg ikke ville lave noget med dem. Jeg havde helt frie hænder. Jeg valgte at lave dem ens uden de blev ens.
Lige efter sommerferien var christoffer til fødselsdag hos 3 af pigerne fra klassen og da jeg spurgte ham hvad de skulle har sagde ham at de skulle have penge og så et kort med navn, så det fik de da :0)i vores sommerferie blev min "lille niece 18 år, det er jo helt vildt, hun har jo lige været lille. Jeg pyntede et glas til hende med fyrfadslys i og så skulle hun selfølgelig også have et kort der passede til .
Rigtig god uge til jer alle sammen, min står på arbejde, holde kursus hos scrapfaktory og løbe DHL med kollegaerne.
scraphilsner
maria
6 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Waww så flotte lo'er og kort du har lavet.
Jeg er vild med den øverste. Det er så flot med lækre detaljer og blomsterne i højre hjørne er så skønne og enkle... og jeg har aldrig tænkt på, at jeg kunne bruge mine collage fra picasa til et LO ( det vil jeg huske )

lam sagde ...

Sikken en masse skøn og flot inspiration, der er at finde her.

Pia sagde ...

sikke kreativ du har været i ferien, super lækre layouter, flot dekoreret og super farver. Glasset er en sød gaveide og sød måde du har pyntet på. Du må have en god arbejdsuge og et godt kursus.

Brit sagde ...

Du er i live! :)
Mand nogle fine ting du har fået lavet... fyldt med super fede detaljer...

Annette sagde ...

Dejligt endelig at se lidt nyt på din blog :-) (kan ikke la' være) Super fede LO, kort m.m. du har fået lavet.

DHL løb - GO MARIA du er for sej.

madamtridse sagde ...

Nøj du har da ikke ligget på din lade side i ferien. Hvor er det nogle skønne LO's du har fået lavet. Super lækre detaljer som altid.
Hvor er det nogle flotte fødselsdags kort. Heldigt at deres navne var korte.:)
Hvor er det glas super flot pyntet. En rigtig god værtindegave. :)
Du må ha' en rigtig skøn uge
Knus