torsdag den 25. november 2010

Hold da op nu gik der igen lang tid imellem jeg har fået opdateret min blog :0(. syntes tiden går så hurtigt, at jeg ind imellem syntes det er svært at følge med.
Selv om bloggen ikke har været opdatere har jeg faktisk fået lavet en del :0)

Det her billede af Sebastian har jeg haft liggende længe og ikke rigtig kunne finde noget papir jeg sntes passede, men da jeg så det nye papir fra Riddeholm design vidste jeg lige hvilke billede der passede til det :0)

Sidst i oktober var hele familie Simonsen hos http://www.minderforlivet.dk og blive fotograferet. og det blev bare nogle super skønne billeder. jeg havde denne gang bestemt at john og jeg også skulle med på nogle af billederne, og det er jeg glad for vi gjorde :0)
Når jeg ser på de billeder vi fik taget sidste år hos fotografen og dem i år, så har Natalie forandret sig helt vildt, hun er ingen lille pige mere, og om ½ år skal hun konfirmeres og hun har allerede vildt gang i planlægningen. Grunden til hun har pink bluse på hos fotografen er, at hun har bestemt at hun skal have pink til sin konfirmation og som hun sagde så kan vi jo bruge billederne til min konfirmation når de nu passer i farven :0) tosset tøs :0)


Hver år lave john græskar med ungerne ( deres mor kan ikke klare lugten :0) ) og de syntes det er rigtig sjov tradition og ikke så snart de første græskar er i butikkerne vil de gerne vide hvornår de skal lave græskarhoveder :0)
mange sne og scrap hilsner
maria
8 kommentarer:

mette wad sagde ...

Hold da op en masse smukke LO's du har lavet, er vilde med dem alle, især det blå og noget lækkert papir du har brugt....

Charlie sagde ...

Tak for din kommentar og dit besøg. NU bliver jeg også fast læser her hos dig, for ellers kan jeg ikke holde styr på jer allesammen. SKØNNE LO's og tak for et kig på din dejlige familie. 6 børn - og så når du alligevel så meget - IMPONERENDE. Måske er det rigtigt hvad min mor altid sagde (vi var 3 børn): "En er som ingen - 2 er som 10 og derefter er det ligemeget hvor mange der er" - ikke at du skal tage det som en opfordring (fnis)

Anne Bente sagde ...

hold da op nogle skønne loer

knusss

Brit sagde ...

Sikke skønne LO'er du har fået lavet og som altid fyldt med mange spændende detaljer.
Rart at se at hele familien kan være samlet indimellem :)
Og ja vi må snart ses.... :)

Marianne sagde ...

Hvor er de bare super lækre! Og sikke nogle skønne detaljer....

nedergaard sagde ...

Så flotte LO'er du har lavet... lækre detaljer
Ha en god søndag

madamtridse sagde ...

Waouw hvor er de LO's bare helt fantastisk flotte.:).Super flotte detaljer som altid.
Et kanon godt billede af hele familien :)
Du må ha' en rigtig dejlig uge
Knus

Annette sagde ...

Super skønne LO du igen har fået lavet. Og fantastiske billeder fra minderforlivet.dk