fredag den 25. februar 2011

I sidste uge havde jeg rigtig meget scraptid i løbert af ugen, hvilket ikke altid sker i en normal uge :0) Vi havde et par rigtig dejlige dage i sommerhuset indenhverdagen igen bankkede på døren. Denne uge i vi så tilbage til normal hverdag. Bertram havde fødselsdag i onsdags og christoffer har på søndag, så for os en rigtig fødselsdagsuge :0)
I oktober var vi som agt før til fotograf http://www.minderforlivet.dk og de billeder kan jeg bare blive ved med at scrappe :0) Papiret er fra BG serien curio, super lækker serie. Blomsterswil og fugl har jeg skåret på min skønne silhouettte.

Her midt i vinterkulden ( gu ved om det nogensinde bliver forår ) trængte jeg til at scrappe nogle sommerbilleder. Billederne er fra vores sommerferie i sommerhuset med vores gode venner.Papiret er lidt blandet fra bunken. Blomsterne er hjemmelavet, og igen har silhoutten været på arbejde :0)


Endnu engang et sommerbillede denne gang af en lidt ældre dato. Papiret kan jeg ikke lige huske hvor er fra, men super skønt :0)
Også billeder af lidt nyere dato nemlig fra nytårsaften hvor Natalie og Kira blev lidt fjoller ( det er de forresten altid ). Papiret er fra MME og bestemt noget af mit ynglingspapir fyldt med en masse glimmer. Jeg har valg ikke pynte så meget som jeg plejer da jeg syntes papiret er så fantastisk :0)
Rigtig god weekend til jer alle
scraphilsner
maria10 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Sikken en kreativitet. Super skønne LO'er på hver sin måde. Lækre detaljer og så er det sådan nogle dejlige billeder

God weekend til dig

Jayne sagde ...

Wooh hvor har du fået lavet mange super fine LO.. Og skønt med sommerbilleder.. Man kan jo godt gå hen og tro at sommeren aldrig kommer.. Dejligt at se lidt fra dig igen... du er til stor inspiration..

Så nu vil jeg igang med nogle LO.

kh Jayne

Lina sagde ...

Ej hvor er de bare skønne alle de layouts, det ene mere lækkert end det andet! :) Tillykke med drengene.

AGJ sagde ...

Fantastisk skønne layouts du har lavet, jeg kan slet ikke fremhæve et fra de andre. De er alle bare så skønne, med skønne papirer og detaljer.

Annette sagde ...

Super skønne LO alle 4. Ja, det er da et fantastisk søskende billede på det øverste, og skønne farver. Opsætningen er gemt i min "lifte" mappe.
Strandløven er da også super skøn, og denne opsætning er også gemt :-) Super fedt papir til dette.
Det "gamle" billede fra stranden er også skønt, og et dejligt LO. Lækker swirl.
Asti tøser - ja, det er da bare for skønt. Ja, det papir er super lækkert. "gratis" glimmer - hvad mere kan man ønske sig.

Ang. dit 1. og ny LO på SF blog, syntes jeg stadig det er sjovt at lave et sådan et. Måske jeg også selv skulle prøve det.

God weekend,

Jette / ma11edina sagde ...

Wow, det er bare super flotte layouts alle sammen!! Meget smukke med dejlige og gennemførte detaljer :))

HenrietteH sagde ...

Hvor er det nogle skønne LO's ... dejlige billeder af dejlige børn.. Især det første med blomsterrankerne er bare så flot..

Susanne Meltesen sagde ...

WAUW - hvorfor har jeg aldrig været forbi din blog???
Det er jo nogle helt fantastisk flotte ting, du laver. Virkelig skønne... ;o)

Charlotte sagde ...

Dejlige Lo'er, især det første er jeg helt vild med, meget harmonisk, flot med den lille "krølle" i højre hjørne

Sofie sagde ...

Hold da op, du har haft travlt! Super flotte allesammen;0)
Knus