fredag den 25. marts 2011

Ja nu må jeg da vist hellere se at få blogget igen, syntes ikke jeg helt får lavet så meget for tiden som jeg gerne ville :0). På det sidste er tiden gået med at få lavet indbydelser til Natalies konfirmation, og de er lige ved at være færdige, men dem må i vente med at se til de er blevet sendt ud, da jeg ved nogen kigger med her ( ikke Lisa :0) )

Forleden sad jeg og kiggede billeder og fandt det her skønne "gamle" billede af Philina. Papiret er noget af det nye fra prima, jeg har også brugt med nye punchsæt fra MS.
Her er billeder fra i sommers hvor john og børnene var en tur i knuthenborg safaripark. Papiret kan jef ikke huske hvor er fra, men købte det hos hobbyboden på convention. De små firkante har jeg klippet ud fra noget af papiret og sat fast med 3d puder.

Her er billeder fra nytårsaften hvor skønne kira havde fået et rødt gebis i en bordbombe og straks skulle de i munden :0). Papiret er fra MME, jeg er vild med det papir.


Ja inden længde er det tid til konfirmationer og min kortkasse rummede ikke sådan kort, så forleden dag fik jeg liga lavet nogle :0) Stemlet er et freedigistamp, jeg har farvelagt dem med copic og så en hel masse reste, det er altid skønt at få brugt nogle rester ( hvilket jeg bestemt ikke er god til :0), min kan ikke være i en frysepose ).
Er i klar til X factor fininalen her i huset er det et af huset højdepunkt, specielt hos William han har glædet sig hele ugen til i aften og det var det første han sagde i morges da han stod op :0)
Rigtig god weekend, min står i morgen på scrap med nogle skønne tøser, glæder mig super meget.
mange scraphilsner
maria10 kommentarer:

Marianne sagde ...

Sikke nogle skønne Los - og meget forskellige. Min absolutte favorit er det øverste. Nøj, det er kært - og med så mange dejlige små detaljer :)

Brit sagde ...

Super fede LO du har fået lavet....Fyldt med mange søde detaljer, som lige skal nærstuderes...

Og nej ingen xfactor-finale her - følger ikke med i det :)

God weekend

morkaren sagde ...

Åeee hvor det et lejligt Lo af din yngste datter, hun er da en lille prinsesse, jeg fik dårligt set de andre LOer, men det gør jeg nu. v.h. morkaren.

Annette sagde ...

Hvor dejligt at der sker lidt på din blog :-) Super skønne LO du igen har lavet. Og hvor er "lille" Philina bare sød.
Fede billeder fra Knuthenborg.
Ja, Kira - hun ser sku lidt farlig ud.

Vi ses i morgen - HUSK smilet

Karina Beck sagde ...

Superflotte layouts og skønne kort også.
God weekend.

nedergaard sagde ...

Super skønne layouts du har lavet, masser af skønne detaljer og noget rigtigt smuk papir... og søde konfikort med en fin digistempel.

God weekend til dig

Pia sagde ...

super skønne layouter med mange lækre detaljer og flotte kort med digistempel
Du må have en god weekend

madamtridse sagde ...

Wauow nogle lækre LO's du igen har lavet.:)
Tak for igår det var en kanon hyggelig dag.
Knus:)

Sofie sagde ...

Øjjj sikke dejlige layout og ikke mindst også kort!
Og 1000 tak for sidst, hvor var det dejligt og endelig møde dig;0)
Knuser

FruMaansen sagde ...

Lækre LOs! Gode detaljer på dem alle. Fine kort! :-)