mandag den 2. maj 2011

I fredags var for os en rigtig trist dag, da vi efter at ha været kommet i den samme børnehave i 13 år måtte sige farvel, da kommune har valgt at lukke verdens bedste børnehave. I dag er de 2 små så startet i en ny børnehave, er spændt på at komme over og hente dem her om ikke så længe.
Jeg havde lavet et lille minalbum til de skønne pædagoer på Bertram og philinas stuer. Jeg har skrevet lidt og puttet nogle billeder fra de mange år vi har haft børn der, for det meste af personalet har været der i alle de år vi har haft børn der.Det andet faste personale fik en lille blomst og et lille kort. Jeg har brugt ginedies fra TH, hvor er den bare fantastisk :0)


I lørdags var jeg til logescrap, igen en super skøn dag, fik ikke lavet så meget men fik lavet begge udfordringer :0) Det her er lavet efter en skitse. papiret er fra prima og blomsterne var hvide til at starte med men efter en gang med distress stain, hvor er det bare fantastisk :0)Det her er til den anden udfordring, hjælp den var ikke nem ;0)Der skal være vimpler, max 3 billeder, ingen sværet eller revne kanter og ingen blomster og i friske farver, det var ikke nemt og tog mig det meste af dagen at få knækket koden ;0)papiret er fra bobunny og noget virkelig fantastisk papir i nogle skønne forår/sommer farver.
Fornylig da jeg sad og kiggede efter billeder fandt jeg det her billede af william, syntes det er et skønt billede selv om han er ked af det ;0) Papiret er fra Prima og jeg må siger det er en super skøn serie.
rigtig dejlig dag til jer alle sammen
mange scraphilsner


maria

11 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er ikke så tit, at du lægger noget på bloggen, men når du gør, gør du det med maner! : )
Super flotte gaver til børnehavens personale! Dejligt, at du værdsætter deres arbejde med så flotte gaver.
Og lækre layouts også!

Jean sagde ...

Hvor er det bare en smuk tanke at du har taget dig tid til at lave så smukke kort og album til personalet. Det er helt sikkert noget der varmer og som vil blive gemt.
Det er trist med alt det kommunerne nedlægger for tiden..
Håber alligevel det bliver et godt sted det nye hvor børnene skal gå fremover..

Annette sagde ...

SUPER mange flotte ting, du igen har lavet.
FEDE albums du har lavet til pædagogerne, samt rigtig flotte tags.
Tak for kampen med udfordringerne i lørdags - der fik vi virkelig sved på panden.
SKØNT LO du har lavet med william, skønt billede også.

Brit sagde ...

Er ret sikker på at pædagogerne blev rigtige glade for deres små albums, for hold da op hvor er de søde...

Skønne LO's du har fået lavet, og selvom William er ked af det, er det helt fantastisk det lo og et super godt billede.

Hyggeligt lige at se dig i lørdags.

aka sagde ...

Hold da op for en masse ting....
De pædagoger må da blive glade for sådan et album. Hvor er det en sød tanke og så fint lavet.

Skønne layouts, og det med William der er ked af det, er bare så fint og sart. Passer så godt til den lille trist dreng.

Hav en dejlig dag.

mette wad sagde ...

Hold da op et arbejde,det hele ser så flot ud, det kunne pædagogerne da kun blive glade for. Men hvor er det trælst at skulle sige farvel, både til pædagogerne, men også til en tryg hverdag.

Pia sagde ...

wow så lækre album du har lavet til personalet og ja rigtig synd at velfungerende inst. lukkes, så synd for de børn som nu skal finde tryghed hos nye voksne og nyt sted men dejligt for personalet som jo tit i pressen er et udskældt folkefærd at have forældre der påskønner deres arbejde.Kanon lækre layout og dejligt at blive udfordret, de er blevet super lækre

Charlotte Ravn sagde ...

Ja det er altid trist, at sige farvel til noget, som har været godt og 13 år er længe at komme i samme institution, så jeg kan godt forstå du er trist! Håber den nye børnehave også er fantastisk!
Skønne skønne ting du har lavet og de tags med ginen er da helt vidunderlige, de er gemt til senere liftning! ;)

Karen sagde ...

Sikke flotte albums du har lavet til pædagogerne, og det LO af William er slet ikke til at stå for, trist i skal skifte børnehave, lad os håbe det går godt. v.h. morkaren.

FruMaansen sagde ...

Super skønne LOs! Allesammen. Er imponeret over alle de fine ting du har lavet til "de gamle pædagoger" - det må have givet smil på læben hos modtagerne!

madamtridse sagde ...

Sikke en dejlig gave du fik lavet til personalet i børnehaven. Det må da helt sikkert bragt jubel.:)
Trist at deres gamle inst. skulle lukke. Håber de falder godt til i den nye inst.:)

Super lækre LO's. Skønt billede af William
Forsat rigtig dejlig søndag
Knus