mandag den 13. juni 2011

Hvor går sådan 3 fridage hurtige. Kunne godt bruge et par dage til :0) men inden man ser sig om banker sommerferien på døren.
Her er min 2 sidste opgaver til scrapmesterskabet ovre på scrapsisters. I mandags fik jeg en meget overraskelses mail nemlig at jeg var gået vidre til finalen, meget overraskede var jeg for det havde jeg bestemt ikke regnet med :0) tusind tak til alle dem der havde stemt på mine LO.

Her er mit bidrag til opgave 3. Det blev et meget farverigt LO. Der skulle bruget mindst 3 farver, et naturelement og så skulle der stemples. Fandt nogle gamle billeder af Philina, der bare passede til det røde papir.

Her er mit bidrag til opgave 4 der skulle man lade sig inspire af et billede. Jeg brugte rigtig lang tid på at sidde og kigge på billedet, ind til det slå mig at det er sofie ( fru hansens kælder ) farver. Så jeg gik på jagt på hendes blog og lod mig inspire af hendes skønne LO. Opgaven lød også på ingen blomster :0(


I dag har jeg haft tid til at scrappe lidt, og da det blev overskyet satte jeg mig med god samvittighed :0) I fredag fik jeg nogle tomatplante af en af min søde kollegaer, og så syntes jeg at hun i morgen skal have en lille tak for dem. Så det blev til denne lile dåse fyldt med lidt lækket ( dåsen har jeg faktisk og fået af samme kollega )Jeg valgte at lave den grøn, da jeg ved det er hendes ynglings fave. grenene er fra spellbinders som jeg lånte af Lisa forleden dag, hol op hvor er den bare skøn :0)
Sidste lørdag blev Natalie komfirmeret og vi havde alle en super dejlig dag, og vejret var bare perfekt. så vi fik taget nogle super gode billeder med havnen som baggrund. Her har jeg lavet et lidt enkelt LO med papir fra maja design. LO skal brugs som forside til det album jeg vil lave om Natalies store dag.


jeg ønsker alle en rigtig god uge


manger scraphilsner


maria


4 kommentarer:

Annette sagde ...

Super flotte bidrag du har lavet til scrapmesterskabet - forstår fuldt ud du er i finalen.
Skønne billeder af Philina motorbølle...

Ja, men kan altid finde god inspiration på Sofie's blog.

WOW for en skøn æske - den håber jeg hun bliver glad for.

Skønt billede af konfirmanden, og fedt LO - men hvorfor er det ikke i PINK?

Brit sagde ...

Hold op nogle fantastiske ting du har fået lavet... og tillykke med finalepladsen hos Scrapsisters... (skal nok heppe på dig!)

Marianne sagde ...

WOW, nogle skønne ting!!
Jeg er ikke på SS, men kan godt forstå, at resten af tøserne derovre valgte dit LO ud - det er sindssygt flot!!
Er også helt vild med den lille æske - ejg ville ænske, at jeg kunne lave noget lige så fint - men det går bare ikke :) :)

Ras sagde ...

er vildt med dine lay outs, især den øverste, ku godt havne i min inspirationsbog, er det ok?