mandag den 8. august 2011

Så er vores sommerferie forbi og vi har været igang i en uge nu, pyha jeg syntes det er hårdt at komme igang igen. Vi har haft en dejlig ferie, vi har været i sommerhus i ikke det mest fantastiske vejr. Jeg havde heldigvis taget rigtig mange scrapting med godt på de megt våde dag.
På en af de gode dage i vores ferie tog vi alle sammen en tur til mønsklint, der har jeg ikke været siden jeg var barn, pyha der er mange trapper ;0) Jeg tog nogle billeder af mig og Philina der ned og de maååte selfølgelig scrappes. Jeg har brugt papir fra prima og selfølgelig en masse blomster.


Her et helt vildt sommer LO, billederne er taget lige i starten hvor det var godt vejr og Philina syntes det er fantastisk at være ude og lege. Papiret er fra KC, punch fra MS og så mine nye bedste venner sommerfugle dies.
Ja en gang imellem er det super skønt at scrappe nogle gamle billeder. Her er det Christoffer tror han er 2½ så det er ved at være 8½ år siden :0) Papiret er fra BG, stjernerne har fået lidt crackel ( og nu kan jeg se der mangler et a, det må jeg vist på jagt efter :0)mange scraphilsner

maria5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle dejlige sommerlayouts!
For mig går der nostalgi i den, når jeg scrapper gamle billeder ; )Skønt ; ) !

LaChris sagde ...

Skønne layouts! Flot sammensætning af papir og med mange søde detaljer!

Lina sagde ...

Godt du havde taget scrapsager med - for med det danske sommervejr iår, *suk*...

Hvor er det bare nogen lækre lækre layouts, og sååååå sødt billede på det sidste.

*kram*

morkaren sagde ...

Dejlige sommer LOer med dejlige børn. v.h. mrkaren.

Brit sagde ...

Super LO af dig og Philina... Rart at se dig på nogle af billederne. Sjovt som os scrapper sjældent er at finde på vores billeder :)
Synes det er hyggeligt at scrappe gamle billeder - det er med til at bevare noget af historien bag billedet :)