søndag den 26. februar 2012

Endnu en uge er ved at være slut, og for os har den bla. stået på fødselsdag. Bertram er blevet 6 år og inden ret længe er han skolebarn, det er lidt vildt at tænke på.
I går var jeg til logescrap som altid en super dejlig dag :0) og i går fik jeg for en gang skyld lavet en del, næsten 4 LO, det er vist rekorden på sådan en dag.

Det her LO lavede jeg til den første udfordring, hvor der var 3 lister og så skulle man bruge 3 ting fra hver liste, nøj hvor kunne jeg godt ha brugt noget pearl eller glimmerlim :0) papiret er fra glitz og MME

Anden udfordring var en skitse, jeg elsker at bruge skitser. Papiret er fra maja design, tuborgklammen er skået på silhouetten og kanten rundt i cirklen har jeg lavet med en af mine nye punch.


Og efter 2 drenge Lo blev det til et rigtig tøse LO, med massere af blomster og bling. Papiret er fra simply stories, og tror det er et af mine yngling mærker for tiden, glæder mig til noget af det nye papir kommer til Danmark.


I denne uge har jeg brugt 10 forskellige stykker mønsterpapir. Annette, Lisette og jeg har jo udfordret hinanden med hvem der har flest mønsterpapir, stempler og thickers. Jeg mangler kun nu at tælle mine stempler, jeg syntes egenlig ikke jeg har så meget, men det er sjovt at få et tal på. Næste søndag skal vi ud med hvor meget vi har.


Rigtig god uge og tak for alle jeres skønne kommenter :0)


mange scraphilsner

maria8 kommentarer:

lam sagde ...

hvor er det dejligt at se at du får brugt noget af alt dit papir. Jeg er sikker på ..host host....du har mere end mig ;O)
Total lækre layouts fyldt med fede detaljer. Min favorit er helt klart det første, sikken et ansigts udtryk

Jean sagde ...

Hvor er de bare fine..!!
Kanon godt billed på det første!!!

Annette sagde ...

Super fede layouts, og vildt som du kunne lave smukke ting igår. Elsker billedet af William, og er vild med farvene på det layout. God detalje med det stribede papir, som matcher hans trøje. Bliver spændende med på søndag.

Gitte sagde ...

Rigtig flotte layouts du har lavet. Tillykke med Bertram.

Dorthe ◕‿◕ sagde ...

Vild fede Layouts, hvor alt matcher i farver og stemningen på billederne ◕‿◕
Hav en rigtig god dag ◕‿◕

ingejc sagde ...

Sikke skønne LO - fantastisk du kan nå så meget på så kort tid

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle dejlige layouts med dine søde unger.

Rikke Eskildsen sagde ...

skønne LO'er er vild med billedet på det øverste LO:-)