onsdag den 29. februar 2012

Så er det på mandag, at vores e-skitsebog udkommer. Vi glæder os meget til at vise Jer, hvad vi har lavet.Kunne DU tænke dig at VINDE 1 stk. af vores skitsebog?Skriv en kommentar til dette indlæg, senest lørdag den 3. marts kl. 23.59,hvor du fortæller hvorfor du kunne tænke dig at vinde en skitsebog?Vinderen offentliggøres her på bloggen, søndag den 4. marts.Så kan du ha' din præmie, på udgivelsesdatoen - mandag den 5. marts.mange scraphilsner
Maria21 kommentarer:

lonol sagde ...

Jeg vil gerne have bogen, fordi det er dejligt, at arbejde ud fra skitser, nogen gange. Her er skitserne også samlet i en bog, hvor jeg ellers, er nødt til at lave en bog selv, til at samle skitserne i =D

calmlund sagde ...

Jeg arbejder KUN efter skitser, så ville være SÅ skønt med alt den inspiration jeg kunne få i den skønne bog.

Dorthe ◕‿◕ sagde ...

Det lyder super spændende, og mon ikke sådan en lækker bog kan få mig igang med at scrappe igen.
Held og lykke med bogen og hav en rigtig god dag ◕‿◕

Annette sagde ...

Jeg kunne da godt tænke mig at vinde den e-bog.
Måske kunne det skubbe mig i gang med layout igen. Jeg er i hvert tilfælde gået i lo-blokering.
Held og lykke med projektet.

Jette Munkbøl sagde ...

Jeg vil da helt vild gerne vinde jeres skitse bog fordi,jeg har aldrig ejet en. Jeg har ikke så meget erfaring, så det vil virkelig inspirer mig, er jeg sikker på:) Måske jeg finde ud af at jeg aldrig har kunnet undvære en skitsebog, ha ha.
Pøj pøj med jeres nye bog, håber i får succes med den:)

Sol-Britt sagde ...

Super ide med denne bog. jeg har primært lavet kort men efter at jeg er blevet faster står den nu på mange lo til barnets bog, så at have en skitsebog at bruge til disse ville være rigtig lækkert og som nybegynder en dejlig hjælp og så giver det forhåbentlig det spark som gør at jeg kommer igang.

lam sagde ...

det vil jeg fordi jeg ved der er nogle fede skitser i......og så skal fotografen vil have lidt løn ;O)

Fasters kreative side sagde ...

Det ville da være skønt at vinde den e-bog, det er jo saltid rart at have en masse skitser at få inspiration fra.
Held og lykke med bogen.

Louise sagde ...

Jeg ville elske at få fingrene i den nye e-bog. Som ny-scrapper, scrapper jeg bedst efter skitser, og elsker at få nye skitser at lege med.

Mange hilsner
Louise

ingejc sagde ...

Jeg ville gerne vinde et eksemplar af bogen - jeg vil købe den under alle omstændigheder, men kunne jeg spare pengene var der jo mere til at købe scrapsager for :-)

Gitte sagde ...

Jeg kunne da også godt tænke mig at vinde den E-bog. Måske jeg kunne få et skub til at lave layouts.
pøj pøj med jeres nye bog.

wishoff sagde ...

Tillykke med ebogen.. Vildt fedt med en skitse bog, Det vil være fedt at eje den bare det er en skitsebog siger jo alt ny inspiration... Ja og så er det jo heller ikke dårlig at jeg så din blog, som jeg ikke har set før men fed stil...

Anonym sagde ...

Som helt ny Scrapper ville det være skønt at vinde jeres bog, da det hjælper mig utroligt meget at have en skitse at gå ud fra, når jeg skal lave et LO.
Christina_prahl@yahoo.dk

Malene sagde ...

Dejligt med en ny spændende bog.

Jeg kunne godt tænke mig at vinde et eksemplar, da jeg ofte mangler lidt inspiration til at komme videre med et lo, derfor kunne det være dejligt med denne skitse bog. Da jeg har nemmere ved at lade mig inspirere og komme videre via skitser, modsat at kunne overskue at bruge en detalje fra et allerede færdiggjort lo.

Brit sagde ...

Tillykke med kommende udgivelse af jeres skitsebog... Er sikker på at den er super god....
Og selvfølgelig vil jeg da gerne eje den, da datteren min er model på en af skitserne (tror jeg) :)

Brit sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tina M. sagde ...

Jeg vil gerne vinde bogen, da jeg rigtig gerne vil i gang med at lave LO. Når jeg sidder med det selv, bliver jeg ofte i tvivl, om "det hele fungerer visuelt", og så går jeg i stå. At kunne have en skitse-bog til støtte og inspiration, ville sætte et kærligt og kreativt skub i tingene. At den oveni købet nemt kan tages med overalt via min telefon, er jo bare en super-bonus!
Mange hilsner fra Tina M.

Tina M. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tina M. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tina M. sagde ...

Hmm, sådan går det, når man bruger selvsamme telefon til at skrive en kommentar - den bliver over-ivrig, og poster kommentaren 3 gange. Nå, fik da slettet 2 af dem. Rigtig god torsdag til alle. Mange hilsner fra Tina M.

Mette Møller sagde ...

Det lyder spændende med sådan en skitsebog. Den kunne jeg godt tænke mig at vinde, da jeg tit bruger skitser når jeg laver kort og LO. Det er dog ikke altid at jeg følger skitsen, men blot bruger den som inspiration :)