fredag den 13. juli 2012

                                        For christoffer blev pinsen ikke som han regnede med, der kom lige en blindtarmsbetændelse i vejen, og selv om det ikke er en af de stunder vi kigger tilbage på med glæde syntes jeg alligevel det skulle scrappes. Bag på LO har jeg skrevet lidt om det hele og om hvor sej en dreng han er. Papiret er fra simply stories bestemt et af mine favorit mærker.
Nogle skønne billeder af de 3 mindste, ja man er ikke itvivl om hvem der er dronningen :0)Papiret er fra kaiser kraft, swirl er fra memory box, sommerfuglepunch fra MS og bogstaver fra prima
Så er der dømt drenge LO i stor stil ingen blomster og bling :0) papiret kan jeg ikke huske hvor er fra men syntes det er vildt sejt, scrapple brikkerne har jeg fundet på nettet og printet ud på kraft karton.

undskyld der går så lang tid imellem jeg får blogget lige for tiden, men nogle gang sker der ting i ens liv som tager meget af ens tid og krafter, men er sikker på mit liv er på rette vej inden for kort tid.

mange scraphilsner
maria

6 kommentarer:

mette v hvistendal sagde ...

Rigtigt fedt drenge lo med mega stjerne, super godt

Gitte sagde ...

Rigtig flotte layouts.

Vivi sagde ...

Flotte lo.....

rhh sagde ...

det er nogle flotte los du har lavet i nogle rigtig gode farver, meget passende til drengebilleder

Pia sagde ...

super rålækre lo'er

Brit sagde ...

Fede LO.

Du har 6unger og alligevel masser af tid til at være kreativ - jeg har 2 og har næsten ingen tid til at være kreativ - hvordan hænger det lige sammen?!