tirsdag den 14. august 2012

Så er jeg tilbage igen efter en lille pause her på bloggen. Har haft en super dejlig sommerferie som er blevet brugt på camping med ungerne i den skønne sommer uge det var i uge 30. Ugen efter stod den på flytning, pyha det var en hård omgang, er stadig ikke rigtig kommet på plads, men det kommer nok inden længe ;0)
 Og med en flytning kommer der også et nt scraphjørne til mig, det er ikke så stort som jeg havde før men det er blevet rigtig godt. Her er lige et billede af hvordan det så ud undervejs. Jeg var så heldig af en rigtig god veninde kom og hjalp med at tømme scrapkasser, og ja der var mange :0)
 Selv om jeg ikke er helt på plads endnu er der blevet tid til at scrappe, det er total afstressende midt i alt flytte rodet. Det er William der har taget det her billede af mig og Philina. Papiret er fra ridderholm design, uret er fra quickutz og så er der blevet brugt en masse bling og blomster.
Ja så blev det til endnu et LO med Philina, hun elsker at blive fotograferet. Papiret er fra Echo Park, blomsterne er fra prima og ja selfølgelig noget bling.

                                                 mange scraphilsner
                                                         maria

8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er to flotte layouts!

Jean sagde ...

Ihh hvor spændene med din nye scrapplads hvor du kan holde øje med en masse imens :)

Lyder som en dejlig og lidt hård sommerferie :)

Rigtig dejlige Lo :)
Skønne billeder du har brugt :)

Mariastine sagde ...

Meget lækre layouts du har lavet :)

morkaren sagde ...

Flotte LOer og din scrap plads skal nok blive godt. knus morkaren.

Annette sagde ...

Kan godt se det var tidligt på dagen. Men sjovt at pakke andres skønne scrapkasser ud:-) super lækre layouts. Dejligt billede af P og dig.

ingejc sagde ...

2 rigtig fine LO du har fået lavet

Gitte sagde ...

Flotte layouts, med skønne billeder. Dejlig scraphjørne du har der.

Connie sagde ...

Rigtig fint scraphøjre du har fået, Maria. Jeg har det også som dig, det er dejligt afstressende at scrappe. Tankerne bliver både vende og ligger sig i baggrunden.

To meget lækker layouts.

Ses vi imorgen??

Ellers rigtig god weekend