søndag den 25. marts 2012

Sikke en dejlig og kreativ weekend jeg har haft. I går scrappede jeg sammén med 14 andre skønne quinder. Jeg fik noget rigitg meget næsten 4 LO og da jeg kom hjem syntes jeg stadig jeg havde energi, så jeg fik lavet mit LO færdigt og så lavede jeg også lige 1½ kort. I dag har jeg nået 2 LO og samtidigt været ude i det skønne vejr vi har haft i dag. Meget af det jeg laver i øjeblikket kommer ikke på bloggen, da det er en bestilling på et 30*30 album til en konfirmation her til mig.
Det her LO lavede jeg til loge i går, det er lavet efter en skitse.Papiret er fra simply stories og en total fed drengeserie. Jeg tro jeg kommer til at lave mange LO med den serie. Titlen er noget Sebastian selv sagde om sig selv en dag da vi kørt i bil og straks var jeg der med kameraet, syntes bare at den kommentar var så fantastisk.
Det her LO lavede jeg også i går. Der skulle være et lige antal billeder og så måtte pynten kun være gul, gilc, orange, lilla og grøn. Billederne er fra en skøn scrapweekend. Papiret er fra pion, swilen har jeg skåre på silhouettenog den store blomst er hjemmelavet.
Håber i alle får en skøn ny uge og tusind tak for alle kommentarerne :0)
scraphilsner
maria

9 kommentarer:

Jean sagde ...

Super lækre Loér..!!
Er helt vild med det første--
rigtig god tekst du har brugt :)

Brit sagde ...

Lækre LOs.... Det første LO er ret sejt....

Håber vi snart ses...

Karina Beck sagde ...

Super lækre layouts. Du er så hurtig!

lam sagde ...

hvor er det godt at se der er gang i mønsterpapiret ;O) super flotte layouts, jeg er helt pjattet med det fra weekenden

ingejc sagde ...

Så lækre LO'er du har fået lavet

Annette sagde ...

2 super flotte LO du fik lavet til scrap i lørdags, og en masse mønsterpapir fik du også brugt. GODKENDT:-) Hvor er det bare den skønne titel med Sebastian. Børn er fantastiske i deres ord.

Gitte sagde ...

Rigtig lækre layouts.

Pia sagde ...

super lækre projekter

madamtridse sagde ...

Super lækre LO du fik lavet. Vild med det drengeLO, det må i gemmerne. :)
Du må ha' en skøn weekend
Knuz