mandag den 2. april 2012

sådan nogle weekender går nogle gange lidt stærkere end man har beregnet, så mit ugenlige blogindlæg kommer først i dag. I går hjalp jeg scrapfactory på messe i roskilde og lørdag gik meget af dagen med fodbold. denne uge er der heldigvis kun 3 arbejdsdage og så står den på miniferie. Ungerne har ferie og de store har i dag brugt dagen på total spille dag. Da jeg kom hjem fra arbejde havde de næsten kun lige spist morgenmad :0)

I denne uge har jeg kun mit PL at vise. Meget af det jeg laver kan ikke komme på bloggen da det er etbestillingsalbum til en konfirmation her i maj. I denne her uge har jeg nået 5 LO til det så det går den rigtige vej :0)

Mit PL går stille og roligt frem ad jeg mangler stadig nogle af de forrige uger. Det jeg syntes er sværrest er at husket at få tage billeder af de små ting i hverdagen.

Papiret er fra MME miss caroline, og så kom min retroblomst lige frem fra skuffen :0)
Jeg syntes det med at få taget billeder af de små ting er jeg super glad for når jeg får det gjort, de 3 mindste syntes det var noget underligt noget da jeg bad dem omm at bare tage den ene sko på da vi kom hjem.
Rigtig god påske til jeg alle sammen
scraphilsner
maria

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Seje sider, du har lavet.

Hanneby sagde ...

Kære Maria .. det ser dejligt ud det du har lavet ... :)

lam sagde ...

hvor er det godt at se. Flotte sider og fed ide med sko og billedet af taskerne.det lige sådan små ting man glemmer. Jeg kan se du har brugt mønsterpapir, men er der 7 ;O) Min udfordring er også bagud men håber jeg får tid til at blogge i morgen

Annette sagde ...

Super skønt Projekt Life uge du har lavet. "usund" aftensmad... Ja, det får vi vist 2 gange om måneden, ungerne elsker pandekager. Sejt billede af tasker og jakker, syntes lidt det ligner vores, og vi har "kun" 2 børn. Kan kende den ene taske :-)